JABUKE, BOBICE I ŽITARICE

Hranjiva vrednost:

130 g

OPIS:

Кašica od jabuke i bobica sa ovsenim pahuljicama za prehranu beba. Homogenizovano. Sterilisano. Proizvod spreman za upotrebu.

PAŽNJA!

Prilikom transporta može doći do narušavanja hermetičnosti pakovanja. Isprobajte proizvodnju pre hranjenja deteta.

SREDNJA VREDNOST:

Proteini: 0,5g
Ugljeni hidrati: 14,0g
Energetska vrednost: 242,8/58,0
Kaloričnost: 242,8/58,0
Minerali: 70-130
Vrednost kalijum: 70-130 mg
Bez veštačkih dodataka
Bez konzervansa
Bez veštačkih boja
Bez GMO

SASTAV:

Kašica od jabuke, koncentrisani sok jabuke, pšenično brašno, ovese pahunjice, višnje, borovnice, brusnice, voda za piće. Bez dodatnog šećera. Sadrži šećere prirodnog porekla.

PREPORUČENA UPOTREBA:

Preporučeno za bebe starije od 6 meseci, u početku 1 kašičica 2 puta na dan, uz postepeno povezivanje do 100 g dnevno do 12 meseci starosti. Ne podgrevati u mikrotalasnoj pećnici. Ne ostavljajte sobu bez nadzora za vreme korišćenja

USLOVI ČUVANJA:

Čuvajte na temperaturi od 0C do +25C i uz relativnu vlažnost vazduha do 75%. Nakon otvaranja pakovanje čuvati u frižideru ne više od 24 sata. Ne izlagati sunčevoj svetlosti.
Publikacije, saveti i video zapisi na veb stranici elfaro.rs služe samo u informativne svrhe. Konsultacije stručnjaka portala služe samo kao referenca i ne mogu zameniti posetu lekaru.
Publikacije, saveti i video zapisi na veb stranici elfaro.rs služe samo u informativne svrhe. Konsultacije stručnjaka portala služe samo kao referenca i ne mogu zameniti posetu lekaru.
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali pravilno funkcioniranje naše veb stranice, personaliziranje oglasa i drugog sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analizu mrežnog prometa. Delimo informacije o vašem korišćenju naše veb stranice sa našim društvenim medijima, partnerima za oglašavanje i analitiku.
© Elfaro – 2021. All rights reserved | Web design: M-83